Jag fick ett nyhetsbrev från Djuret.
Så här stod det:
"Hamburgerhetsen är ju stor i huvudstaden nu och den har ju så varit de senaste åren. Ingen prettoburgare á la NYC kommer att sätta sin fot på Djuret utan det överlåter vi åt våra kära kollegor. Däremot så känner vi att vi måste slå ett litet litet slag för Svenneburgaren, i alla fall i en vecka (typ). Med andra ord finns det nästa vecka (endast i baren och så länge lagret räcker) lite riktiga jävla Svenneburgare som Chef Einarsson & Co svänger ihop. Vi bakar klassiska sesambröd, grovmaler hängmörad entrecôte från Rafna Gård, röker rejäla sidor av gris från Karlsfälts Gård, vispar ihop lite riktig majonnäs, kokar en stor batch med ketchup och skivar upp riktiga chunkadoodles av Västerbottenost."
Det var ju klart att jag måste testa hamburgaren.
Så nu har jag ätit den, och den var god, fast det finns andra som håller samma mått.
Efter hamburgaren så var jag tvungen att ta en...
Madeleinekaka dränkt i brynt smör och Grand Marnier. Serverades med blodapelsinsorbet, Crème Pâtissière och pistagenötter.
Eftersom det är måndag så blev drycken: Vatten!
Allt mycket gott och trevligt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar