Igår kväll var jag en sväng till Pubologi, det var näst sista kvälle de hade öppet innan sommarstägningen.
Följande blev det som jag njöt av:
Branzino alla Griglia, Träkolsgrillad hel Havsabborre från Ligurien fylld med timjan, vitlök och chilli. Serveras med krispig fänkål, rostad vitlöksmajonnäs och bakade tomater med sardeller och kapris.
Till detta blev det ett glas vitt.
Rabarbapapa, Sambucabakad rabarber med citronkräm, yoghurtsorbet, kaksmulor, lättvispad grädde och rosa maräng.
Som vanligt blev det en kopp kaffe också, och allt var lika gott som vanligt.
Få se om det blir sköna kvällar så kanske jag testar Svinet också.
Den menyn lät väldigt god.Jäg undrar vad svinet är för något.Guldlock
SvaraRaderaPå innergården är det en uteservering på sommrarna, och det heter Svinet. Om det är bra väder så tror jag att det är mysigt att sitta där och äta det som de lägger på grillen.
SvaraRadera