Nu var det dags igen!
Det är så härligt att komma hit och äta och ha det trevligt. Den trevliga Personalen är alltid lika hjälpsam.
Supergod mat blev det, som vanligt....
Destination Gotland, Farfars träkolsgrillade korv av hängmörad Gotländsk ko. Serveras med grillad grön Gotlandssparris, emulsion på årets första Gotländska ramslök och karamelliserad äpplevinägersky.
Niedersachsen, Kokt vit AAA-sparris från Niedersachsen. Serveras med bakad, krispig grissida, rökt majonnäs och sotad lök.
Till detta blev det ett mycket gott rödvin, Emilio Moro 2008 från Spanien.
Om jag inte hade varit så mätt hade även jag ätit efterrätt. Men jag tog en smakbil, och den var mmm...
Måste gå hit någon gång och bara äta efterrätter!
Rabarbapapa, Sambucabakad rabarber med citronkräm, yoghurtsorbet, kaksmulor och fermenterade, sötade vitlöksoblater.
En kopp kaffe och påtår var det inga problem att få
Det blev en mycket trevlig kväll med en god vän. Massor han vi prata om också.
Efteråt tog vi en promenad till Slussen och den sköna nattluften kändes mild. 10 grader och vindstilla.
Folklivet, fåglarna och dofterna av sommeren kändes underbart. Det här får mig att få krafter till resten av året. Man får passa på att njuta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar