En kryssning med Birka Cruises har jag gjort ännu en gång.
Nu var det så att det var höstlov och således var det en hel del barn på båten.
Trots detta så var det en avkopplande kryssning med god mat och dryck.
Igår kväll så åt jag en trerätters från à la cartemenyn.
Till förrätt blev det en löjromstoast, crème fraiche och lök.
Huvudrätten blev en pepparstekt hjortfilé med portvinssky, vaniljrostade rotfrukter och potatispuré med Karl-Johan svamp. Denna fick vi vänta på lite för länge. Det hade blivit något fel med våran beställning... Det var inte heller så mycket pepparsmak.
Desserten då? Jo, en tiramisu med hjortron.
Till detta dracks det rött vin, Bonterra Zinfandel 2010 från Kalifornien.
Maten var helt okej, men inget extra med den. Jag kan tänka mig att det inte blir så lätt när man ska få ut så många portioner på en gång. Vinet var riktigt gott.
Jag åt frukost även här. Mycket gott!
I det stora hela så var det en skön resa. Jag känner mig dock lite instängd i hytten när jag inte har ett fönster. Men till nästa gång ska jag försöka beställa en sådan hytt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar